Sabtu, 24 November 2012

Lirik Lagu Klangit-Dewi

hehe! kali ni nak share lagu klangit-dewi..ni lagu nya best laa jugak..macam kekasih dia mintak maaf..tapi aku fikir lagu ni..teringat kat kawan aku nama dia Dewi..sory DEWI!! ehh sambung balik!! ala lagu ni kalau nak download..download jer kat.. jap eah nak cari link??
http://www.bursalagu.com/mp3/klangit_-_dewi.html

haa.tu lah link dia..kalau best jangan lupe download..hehehe promote pulakk..dahh..dah.. nah ni?? oky layan!! Bye






Ku mohon kepada mu duhai dewi ku
Maafkanlah oh maafkanlah aku
Ku tahu kau terluka tahu kau terseksa
Tapi ku tak berdaya memilih engkau dan dia
Biarlah ku berterus terang
Yang selama ini ku menduakan cinta mu
Ku tahu engkau kecewa
Tapi apakan daya ini semua takdirnya
Ku mohon kepada mu duhai dewi ku
Maafkanlah oh maafkanlah aku
Ku tahu kau terluka tahu kau terseksa
Tapi ku tak berdaya memilih engkau dan dia
Aku tak bisa memilih kau dan dia
Ohh jangan salahkan dia
Kerna dia tak mengerti
Ku mohon kepada mu duhai dewi ku
Maafkanlah oh maafkanlah aku
Ku tahu kau terluka tahu kau terseksa
Tapi ku tak berdaya memilih engkau dan dia
Ku tahu kau terluka tahu kau terseksa
Tapi ku tak berdaya oh maafkan aku

tapi sebelum tuh thanks to http://liriklagu.biz/lirik-lagu-dewi-klangit/ sebab cik tallest copy &  paste

Lirik Motif Band-Tuhan Jagakan Dia


 oky kali ni nak share Motif Band(Tuhan jagakan dia) 
*Budak gila Lirik*


Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Walau ku tahu kau takkan sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Jumaat, 23 November 2012

Lirik Lagu Sayang – SHAE

Assalamualikum!! heheh! Blom terlambat untuk anak Johor ini nak ucapkan happy Birthday kepada DYMM Sultan Johor.Sempena Hari Keputeraannya pada 22 November (semalam) dapat jugak semalam pegi Tanjong Emas..Fuhh..ramai orang..Biasalah Public Holiday! Negeri lain jangan jealous oky :) 
Ni Cik Tallest nak share lirik lagu.. emm.Cik Tallest pon tak kenal sangat penyanyi ni..tapi suke lagu dia..sesampai lagu jadi backround music ni haaaa??



Lirik Shae-Sayang :)


Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

Visit:
http://www.liriklagumuzika.com

Khamis, 15 November 2012

Lirik Lagu Pendam-Shahir Af8 (ost Rawan)

aku minat tgok cite ni..macam seram..seram..tapi best..ade abang hansome hahah ;D ni punya tema lagu


    Aku yang mengejar bayang cinta
    Kian terbiar
    Terpendam kata
    Tak terungkap selamanya

    Pedihnya hanya aku yang merasa
    Mahu memilikinya
    Aku hanya hamba cinta

    Bisik hatiku lepaskan dirinya
    Sungguh aku tak bisa
    Biarlah ku sendiri
    Tanpa kasih di hati

    Aku tak mampu pertahankan lagi
    Cinta yang menyakiti
    Biarlah aku pergi
    Tiada hampa di hati

    Pedihnya hanya aku yang merasa
    Mahu memilikinya
    Aku hanya hamba cinta

    Bisik hatiku lepaskan dirinya
    Sungguh aku tak bisa
    Biarlah ku sendiri
    Tanpa kasih di hati

    Aku tak mampu pertahankan lagi
    Cinta yang menyakiti
    Biarlah aku pergi
    Tiada hampa di hati
    Aku yang mengejar bayang cinta




Isnin, 5 November 2012

Aku….


Aku bukan Bill Gates untuk memberi kekayaan,
Tapi aku ada walaupun 10 sen dalam simpanan,
Aku bukan Adi Putra yang genius,
Tapi aku masih mampu untuk mengingati sifir walaupun 1x1

Aku bukan Nicol Ann David yang aktif bersukan,
Tapi aku masih mampu berlari walaupun 1 meter,
Aku bukan Perdana Menteri yang mampu memimpin negara,
Tapi aku mampu untuk memimpin diriku sendir walaupun tak berapa 'ok'




Aku bukan Mother Theresa yang banyak menolong orang yang susah,
Tapi aku sedia menolong sesiapa sahaja yang dalam kesusahan selagi aku mampu.
Aku bukan doktor yang mampu merawat pesakit supaya sembuh,
Tai aku boleh mencegah ,kerana "mencegah itu lebih baik daripada mengubati"

.

Aku bukanlah seorang gadis yang sempurna yang menjadi idaman lelaki
Tapi aku masih mempunyai perasaan untuk disayangi dan menyanyangi.
Aku bukan komputer yang mampu menyimpan banyak maklumat,
Tapi aku tak mudah melupakan kenangan dan pengalamn yang ku lalui.



Aku bukan seorang  Al_Hafizah yang mampu menghafal "AL_QURAN"
Tapi aku akan terus membaca dan menghafal walaupun tak berapa mampu.
Aku bukan Harry Potter untuk menyihir,
Tapi aku mempunyai Allah tempat aku berpegang dan bergantung memohon pertolongan.



Aku bukan Zizan @ Johan yang boleh membuat lawak,
Tapi aku mampu menggembirkan sesiapa sahaja yang berada disisiku,selagi aku mampu.
Aku bukan ahli tilik yang boleh mengetahui masa depan seseorang,
tapi aku akan berusaha supaya masa depan aku CERAH!

Sesungguhnya aku adalah aku,
Aku bukanlah sesorang yang mempunyai banyak kelebihan.
Aku masih memerlukan seseorang untuk membimbing dan membetulkan ku.
walaupun aku kesepian dan keseorangan dipandang mata,
Tapi aku tahu Allah selalu menemani ku....

emm..ini adalah bingkisan Yang Cik Tallest ___copy & Paste___ oky
sorrylah kalau ade kesalahn bahasa,,,ejaan dan sebagainya!!
okylah dah penat nihh~nie jelah yang sempat.. tak nak baca tak kisahhh!!#`